The Customer Experience Game The Battle HR

The Customer Experience Game laat klantbeleving leven! En helpt duidelijk te maken dat een onderscheidende en consistent goede klantbeleving belangrijker is dan ooit tevoren. Hoe beïnvloedt jij dat vanuit HR? Het is best een lastige klus, de lat ligt hoog. Medewerkers richten zich vooral op hun eigen werk, veranderen rondom de as van de klant vinden ze best moeilijk, zeker wanneer ze geen direct klantcontact hebben. Maar zonder betrokken en bevlogen medewerkers, geen blije en betrokken klanten. Hoe speel jij daar als HR team op in? Hoe betrek en interesseer je je collega’s in de klantstrategie? Hoe breng je de noodzaak van veranderen op een luchtige manier zodat het de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers versterkt?

Wil jij met je team leren hoe andere organisaties klantbeleving laten leven en concreet een actieplan opstellen voor de komende 3 maanden om Customer Experience vanuit jouw HR rol te verbeteren? Schrijf je dan in voor The Battle op 19 maart a.s. in Utrecht.

Wat is The Customer Experience Game?

The Customer Experience Game is een bordspel, waarin teams tegen elkaar strijden. Onder begeleiding van facilitators gaat Customer Experience écht leven. Door het onder tijdsdruk beantwoorden van vragen en uitvoeren van opdrachten, geef je de klant een stem in je team en ga je over tot actie. Je leert elkaar en elkaars klantervaringen beter kennen, weet waar jullie al goed op weg zijn en wat jullie volgende stap is in je reis naar een klantgerichte onderneming. Customer Experience leren op een toffe manier dus!

Wat levert het spelen van The Battle mij op?

  • Je maakt kennis met een heldere Customer Experience strategie
  • Je krijgt inzicht en ideeën hoe je employee engagement in jouw organisatie kunt versterken vanuit Customer Experience perspectief
  • Je leert de uitdagingen en ervaringen van andere organisaties kennen en natuurlijk verbreed je je netwerk
  • Je hebt veel plezier met je collega’s en staat samen sterker om de volgende stap te maken
  • Jullie maken een actieplan om Customer Experience de komende 3 maanden te verbeteren vanuit jullie HR posities

Voor wie is The Battle bedoeld?

We houden verschillende sessies met verschillende thema’s. Daardoor zorgen we ervoor dat je elkaars situatie kent en herkent. Op 20 maart 2018 van 9 tot 13 uur spelen we met vier HR teams van vier verschillende organisaties. Ben jij dagelijks bezig met het versterken van de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers in jouw organisatie? Dan is deze Battle voor jou en je team bedoeld. Zoek er 2 collega’s bij en kom samen battlen tegen andere HR teams, voor inspiratie en een beetje transpiratie.

Wat kost dat?

The Customer Experience Game The Battle wordt gehouden bij de Social Impact Factory in Utrecht. Gelegen naast Utrecht Centraal en er is ook perfect te parkeren. https://sifutrecht.nl/routebeschrijving/.

De kosten bedragen € 750,- per team met 3 spelers inclusief lunch.

Je kunt je aanmelden via Eventbrite. Lukt dat niet in verband met de betaling, mail dan met irene@thecustomerexperiencegame.nl o.v.v. de naam van je organisatie en de namen van de teamleden.

Wil je meer weten over The Customer Experience Game mail naar irene@thecustomerexperiencegame.nl of bel met Babs Asselbergs 06-17443249